Veszélyek, amelyek megelőzésében mi vagyunk a megfelelő partner

Manapság nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen őrző-védő céget válasszunk partnerként, ha vagyontárgyainkról, létesítményeinkről, rendezvénybiztosításról, házunkról vagy cégünkről van szó.

Nehéz a döntés hiszen tudjuk, hogy mennyi energiánk, pénzünk, időnk van az adott dologban, vagy a vagyontárgyban amit nehéz munkával, vagy örökség által szereztünk. Sokan nem is gondolnak a védelem fontosságára, legyintenek és úgy vannak vele, hogy kicsi az esély egy esetleges kellemetlen dolog megtörténésére, pedig a veszélyek folyamatosan ott vannak körülöttünk. Ha úgy gondolja, hogy nagy kiadás egy állandó őrző-védő szolgáltatásért fizetni, akkor téved. Az okozott károk: lopás, rongálás, égési kár, testi sértés stb. később még nagyobb problémát okozhatnak. Jobb előre gondolkodni és egy ehhez értő céggel szakszerűen elvégeztetni a munkát.

Mi ebben tudunk Önnek segíteni! Az ország bármely pontjára tudunk profi őrzés-védésben jártas kollégát/kollégákat biztosítani, akikért mi vállaljuk a felelősséget. A múltunknak köszönhetően (katonai, rendőrségi) igenis tudjuk, hogy miben áll, vagy bukik a megfelelő védelem, így a kollégákért mi személyesen kezeskedünk.

Fontos számunkra a rendezett megjelenés

Fontos számunkra a rendezett megjelenés

Korábbi munkahelyeinken is mindig a maximalizmusra törekedtünk, így biztosak vagyunk benne, hogy Önnek is a legjobbat tudjuk biztosítani mind szolgáltatások, mind eszközök, mind személyek tekintetében. Hisszük, hogy kompetenciáinkkal és múltunkkal a minőséget erősíthetjük a mennyiséggel ellentétben.

Mik a legfőbb területeink?

Legyen szó rendezvénybiztosításról, személy és vagyonvédelemről, őrzés- védelemről, telephely őrzésről, vagy egyéb biztonsági szolgáltatásokról folyamatos fejlesztéseket végrehajtva, szakmailag felkészült csapattal, színvonalas szolgáltatásokkal, maximális diszkrécióval találkozhat, ha cégünket választja.

Vagyonvédelem, élő erős őrzés védelem

Személyvédelem

Személyvédelem

A professionális vagyonvédelem és élő erős őrzés védelem véleményünk szerinti alapját a szituációkhoz mérten megfelelően felmérő, hatékony azonnali helyzetértékelés és beavatkozás adja. Nagyfokú hozzáértéssel alkalmazzuk a leírtakat munkáink során.

 • Általános objektumvédelmet vállalunk: irodaházak,kereskedelmi létesítmények, áruházak, kulturális létesítmények, magán ingatlanok, üzemi területek és ezekhez kapcsolódó telephelyeken.
 • Eseti objektumvédelmet biztosítunk: sportlétesítmények, áruházak, tömegrendezvények és minden általános objektumvédelem esetében.
 • Egyedi őrzés- védelmet vállalunk profi biztonsági szolgálatunkkal: irodaházak, magán ingatlanok, áruházak területén, ahol fontos a formaruha, kamerás megfigyelés, vagy szakszerű technikai eszközök beszerzése, telepítése.
 • Komplex védelem: komplex biztonságtechnikai- távfelügyeleti rendszerek kombinált alkalmazása telephely őrzés keretein belül.

Személyvédelem

Egy, vagy több kiemelt személy diszkrét, hatékony védelmét vállaljuk a megrendelő elvárásinak megfelelően. Mindenki életében akadhatnak nehezebb időszakok, amikor azt érzi, hogy az élete nincs biztonságban. Nők esetében az esetleges zaklatók ellen tudunk hatékony védelmet biztosítani. De sokszor fordul elő válófélben álló partner védelme is.

Az üzleti életben is számos eseményen lehet szükség személyvédelemre. Fogadások, partnertalálkozók, konferenciák, koncertek, színházi események, vagy legyen szó egy egyszerű tárgyalásról fontos, hogy a megrendelőt teljes védelmi asszisztenciával tudjuk támogatni.

Amire tőlünk számíthat, ha ezen szolgáltatásunkat veszi igénybe:

 • diszkréció
 • igényes, kulturált megjelenés
 • idegen nyelv ismerete
 • profizmus
 • demonstratív, vagy rejtett jelenlét
 • helyszínbiztosítás, védelmi tervkészítés

Speciális szolgáltatásaink

 • magánnyomozás
 • egyéb rendészeti feladatok ellátása
 • takarítás, amelyet HACCP szigorú higiéniai előírásainak megfelelően végzünk

Ha szimpatikusnak talált bennünket, illetve szolgáltatásinkat kérjen tőlünk árajánlatot telefonon, vagy e-mailben.

És ne feledje! Jobb megelőzni a problémákat, mint később szembesülni velük, amikor már visszafordíthatatlanok!

Kapcsolat

Ha nem tudod mi lenne a következő lépésed, keress minket bizalommal:

Gaál Roland a vagyonvédelem szakértő

Gaál Roland László

Cégvezető tulajdonos,
Személyi és Vagyonvédelmi Szakértő

+36 30 866 4428
info@gladiatorsecurity.hu

Sümegi Sándor az őrzés szakértő

Sümegi Sándor

Ügyvezető igazgató,
Személyi és Vagyonvédelmi Vezető Szakértő

+36 70 409 8793
info@gladiatorsecurity.hu


  G.S. Gladiator Security Kft.
  Székhely: 8600 Siófok, Vak B. utca 32.
  Adószám: 26619945-2-14

  +36 30 866 4428
  info@gladiatorsecurity.hu
  Facebook
  YouTube

  Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány