Rólunk

Cégünk minden esetben alvállalkozók bevonása nélkül dolgozik, saját személyi állománnyal rendelkezünk így közvetlen kiválasztás és irányítás, valamint ellenőrzés mellett látjuk el őrzés-védelmi szolgálati feladatainkat, így nincsenek köztes döntési/végrehajtási szintek, amelyek egyrészt jelentősen lassítják a biztonsági szolgálat reakcióidejét, rontják a vagyonvédelem általános hatékonyságát, másrészt pedig költségesebbé teszik a szolgáltatást.

A biztonsági szabályok megsértése vagy egy váratlan esemény romba döntheti rendezvényét, maradandó nyomot hagyhat hírnevén, veszélyeztetheti létesítményét és vásárlóinak biztonságát, akár helyrehozhatatlan károkat okozhat cégének. Az üzlete és az emberei biztonságát egy, az iparágára specializálódott biztonsági kockázatkezelő cég garantálhatja.
A G.S. Gladiátor Security Kft. több mint 15 éve készít proaktív biztonsági terveket és többszintű személy- és vagyonvédelmi rendszereket, amik rendszerint túlteljesítik ügyfeleink elvárásait.

2018-ban újra alakultunk és bővítésre került a cég! A szerteágazó feladatokat a megrendelővel egyeztetve tervezzük és szervezzük meg. A helyi sajátosságokat, elvárásokat és speciális feladatokat figyelembe véve az őrszolgálati utasítás jogi, munkavédelmi és műszaki szakemberek közreműködésével készül el. Szakértelmünk, biztonsági őreink szakmai felkészültsége és testre szabott megoldásaink a legkülönfélébb ágazatok biztonsági kérdéseire nyújtanak megoldást. Szakembereink, vezetőink szakképzettek, nagy szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkeznek, folyamatosan képezzük őket, tudásukat rendszeresen ellenőrizzük.

Társammal katonai és rendőrségi múlttal rendelkezünk amivel azt szeretném kiemelni, hogy a fegyelem és a bizalom felsőfokú!

Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány