Rólunk

A G.S. Gladiátor Security Kft. 2003 óta több tíz éves szakmai múlttal rendelkező, 100%-os magántulajdonban lévő vállalkozás. Tevékenységünket a mindenkori hatályos jogszabályok előírásai szerint végezzük. Munkatársaink szakmailag felkészült, elismert személyek, kiválasztásuknál nagy hangsúlyt fektetünk képzettségükre és rátermettségükre.

Elmondható, hogy a személy- és vagyonvédelem területén komplex, profi szolgáltatást tudunk nyújtani országos lefedettséggel, saját alkalmazottakkal, mindezt alvállalkozók bevonása nélkül,  így közvetlen kiválasztás és irányítás, valamint ellenőrzés mellett látjuk el őrzés-védelmi szolgálati feladatainkat, így nincsenek köztes döntési/végrehajtási szintek, amelyek egyrészt jelentősen lassítják a biztonsági szolgálat reakcióidejét, rontják a vagyonvédelem általános hatékonyságát, másrészt pedig költségesebbé teszik a szolgáltatást. Biztonsági őreink kizárólag vizsgázott, szakmai kamara által regisztrált, vagyonvédelmi igazolvánnyal (részben fegyvervizsgával) rendelkező szakemberek. Felügyeletüket két lépcsőben a kirendeltségvezetők és a központban dolgozó vezetők végzik. Sok éves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált és kimondottan ezen a szakterületen szerzett, jelentős tapasztalatokkal rendelkező munkatársakkal dolgozunk együtt. Egy rendezvény alkalmával a biztonsági szabályok megsértése vagy egy váratlan esemény romba döntheti az eseményt, maradandó nyomot hagyhat hírnevén, veszélyeztetheti létesítményét és partnerei biztonságát, akár helyrehozhatatlan károkat okozva ezzel cégének. Az üzlete és az emberei biztonságát egy, az iparágára specializálódott biztonsági kockázatkezelő cég garantálhatja. A G.S. Gladiátor Security Kft. proaktív biztonsági terveket és többszintű személy- és vagyonvédelmi rendszereket készít, amik rendszerint túlteljesítik ügyfeleink elvárásait.

Családi okok miatt cégünk 2018-ban újra alakult, bővítésre került, de a tapasztalataink több, mint 15 évre nyúlnak vissza! A szerteágazó feladatokat a megrendelővel egyeztetve tervezzük és szervezzük meg. A helyi sajátosságokat, elvárásokat és speciális feladatokat figyelembe véve az őrszolgálati utasítás jogi, munkavédelmi és műszaki szakemberek közreműködésével készül el. Szakértelmünk, biztonsági őreink szakmai felkészültsége és testre szabott megoldásaink a legkülönfélébb ágazatok biztonsági kérdéseire nyújtanak megoldást.

Társammal katonai és rendőrségi múlttal rendelkezünk, amivel azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a fegyelem és a bizalom felsőfokú!

Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány