Rendezvénybiztosítás

Megoldjuk a rendezvények gördülékeny lebonyolítását, vállalva a résztvevők beléptetését, átvizsgálását, a terület biztosítását, különleges személyek testőri biztosítását.

Kollégáink rendezvénybiztosítás szolgáltatás során különböző rendezvények során látnak el rendvédelmi-, biztonsági- és egyéb feladatokat, biztosítva a rendezvény, valamint a résztvevők biztonságát is. A rendezvénybiztosítás az őrzés-védelem egyik speciális szakterülete. Ezt a feladatot cégünk azon tagjai látják el, akik az általános vagyonőri képesítésen felül szakirányú képesítéssel és megfelelő gyakorlattal is rendelkeznek. Rendezvények zavartalan biztosítására önvédelmi- és kommunikációs felszerelésekkel látjuk el munkatársainkat.

A rendezvénybiztosítás célja a rendezvény zavartalanságának biztosítása. A rendbontásra irányuló tevékenységet időben észleljük, és megakadályozzuk. Igyekszünk kiszűrni a rendbontásra hajlamos személyeket és figyelemmel kísérni őket ameddig szükséges. Fontos feladat az illetéktelen személyek távoltartása, és ami még ennél is fontosabb: a Rendőri szervekkel való együttműködés!

Több csoportba sorolhatjuk a rendezvényeket jellegük szerint, így lehetnek politikai-, kulturális-, tudományos-, sport-, szórakoztató-, vallási-, vállalati-, intézményi-, gazdasági-, akár katonai jellegű is. Elmondhatjuk, hogy Cégünk az itt felsorolt rendezvénytípusok közül szinte maradéktalanul vett már részt a korábbiakban. Mivel minden rendezvény más és más jellegű, így a biztosítása is másképp zajlik. Más egy futball mérkőzés, és más egy tudományos ismeretterjesztő ülés. Mi mindegyik esetben a rendezvény típusának megfelelő munkatársakat helyezzük szolgálatba.

 

Kapcsolat

Ha nem tudod mi lenne a következő lépésed, keress minket bizalommal:

Gaál Roland a vagyonvédelem szakértő

Gaál Roland László

Cégvezető tulajdonos,
Személyi és Vagyonvédelmi Szakértő

+36 30 866 4428
info@gladiatorsecurity.hu

Sümegi Sándor az őrzés szakértő

Sümegi Sándor

Ügyvezető igazgató,
Személyi és Vagyonvédelmi Vezető Szakértő

+36 70 409 8793
info@gladiatorsecurity.hu


  G.S. Gladiator Security Kft.
  Székhely: 8600 Siófok, Vak B. utca 32.
  Adószám: 26619945-2-14

  +36 30 866 4428
  info@gladiatorsecurity.hu
  Facebook
  YouTube

  Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány